Likabehandling

I vår jämlikhetsplan deklarerar vi följande:

“Västgöta nation är en viktig mötesplats för studenter. nationens verksamheter ska vara jämlik och fri från alla former av trakasserier gentemot de som jobbar på nationen, dess medlemmar och besökare.” - Västgöta nations jämlikhetsplan 2017-03-01

Har du upplevt något på Västgöta nation som du vill att vi ska känna till? Fyll i formuläret för att komma i kontakt med oss. Det du skickar in hamnar hos Förste kurator och behandlas konfidentiellt. Du väljer själv om du vill vara anonym.

Det finns även andra sätt att nå oss i dessa frågor. Du kan skicka ett mejl direkt till vårt jämlikhetsombud Lucas Grzechnik Mörk på jamlikhet@vastgotanation.se. Det går även bra att maila nationens inspektor Bertil Wiman på bertil.wiman@jur.uu.se eller nationens proinspektor Margareta Svahn på margareta.svahn@nordiska.uu.se.

Likabehandlingsformulär

#inationensintresse

#inationensintresse uppmärksammade sexuella trakasserier och skadliga strukturer i Uppsalas studentliv. Vill du läsa det ställningstagande som nationens styrelse tog angående #inationensintresse klickar du här.