jobba på västgöta nation

Att arbeta på nationen är ofta ett bra sätt för nya studenter att på ett naturligt sätt komma in i gemenskapen på nationen, lära känna andra studenter och tjäna lite extra pengar. Nationens restaurangverksamheter ger dig möjlighet att lära dig laga mat, både á la carte och till sittningar på upp till 120 personer, servera, stå i bar och mycket mer.

Det behövs inga förkunskaper för att du ska få arbeta på nationen, men ett glatt humör och ett öppet sinne underlättar. Alla som jobbar på nationen har börjat som nya studenter, en del har kanske aldrig lagat mat förr! På nationen hjälps alla åt och lär sig tillsammans. Du kan välja att jobba på vilken av nationens restaurangverksamheter du vill. Alla som jobbar på nation är dessutom försäkrade via Kuratorskonventet som är nationernas samarbetsorgan.

Om du är intresserad av att jobba på nationen ska du ta kontakt med nationens Tredje Kurator på 3q@vastgotanation.se eller så skriver du upp dig hos reccevärdarna vid inskrivningen. Det går också bra att traska in på Q och säga hej!