Bli medlem

Västgöta nation är för studenter, av studenter. Tidigare har krav funnits på att inskrivna medlemmar skall ha anknytning till Västergötland, men nu är självklart alla studenter vid Uppsala universitet och SLU Ultuna välkomna in i gemenskapen!

Ungefär hälften av medlemmarna kommer från Västergötland, och resten från andra delar av riket. Västgöte, utomsocknes student, internationell student, Västgöta nation är ett andra hem för alla!

Hur blir man medlem?

Att bli medlem i Västgöta nation är enkelt. Alldeles innan, eller i början på din termin i Uppsala är den särskilda inskrivningsperioden öppen. Du tar bara med dig ett registreringsintyg och legitimation till nationen. Här blir du mött av recentiorsvärdar som hjälper dig med din inskrivning och svarar på dina frågor. Vill du skriva in dig senare under terminen går det bra att prata med Förste Kurator under mottagningstid. Passa då på att anmäla dig till terminens recentiorsmottagning, en minnesvärd dag då nationen ägnar all sin uppmärksamhet åt sina nya medlemmar. Dagen avslutas med en trevlig fest på nationen som är populär och riktigt rolig!